Burak’ı Çinliler yedi

Alanya deplasmanına götürülmeyen golcü oyuncunun Göztepe maçında da sahada olması zor gibi

Trabzonspor’da Burak Yılmaz şoku yaşanıyor. Bordo-mavililerde hafta içerisinde idmanlara katılan ancak maç kadrosuna alınmayan Burak Yılmaz’ın Çinlilerin darbesine uğradığı öğrenildi. Galatasaray’dan Çin’e transfer olan Burak’ın burada Çinli sağlık ekibi tarafından sakat olduğu dönemde sürekli kortizon iğnesi ile tedavi görerek karşılaşmalara çıktığı ve bu durumun zamanla adalesinde ağrı hisseden Burak Yılmaz’a darbe vurduğu ifade edildi. Geçtiğimiz sezonda da zaman zaman iğne ile mücadele eden Burak Yılmaz’ın aldığı kortizon iğnelerinin ardından adalesinde genişleme olduğu ve belli dönemden sonra bu iğnelerin etkisini kaybettiği ifade edildi. Sağlık ekibinden yapılan son kontrollerden sonra Burak Yılmaz’ın adalesinin kendisini toparlaması ve ağrılarının geçmesi için belli bir süreye ihtiyacı olduğu bu yüzden de golcü oyuncunun Göztepe maçında da sahada olamayacağı dile getirildi. Alanyaspor deplasmanına da götürülmeyen Burak Yılmaz, geçtiğimiz günlerde yapılan ‘Futbolun Süperleri’ ödül gecesinde yaptığı açıklamada “Dört hafta oldu oynayamıyorum, maçları izlerken kendi kendime 'Keşke iğneyle oynamasaydım, keşke o ameliyatları olmak zorunda kalmasaydım da şimdi sahada olabilseydim' diyorum. Takımla antrenmanlara başladım, Allah'a şükür kendimi iyi hissediyorum ama biraz daha zamanım var” demişti.

18 Eyl 2018 - 11:25 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.