“Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak’ın bu kulübe ihanet ettiğine inanmıyorum”

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, bordo-mavili yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak’ın kulübe ihanet ettiğine inanmadığını ve bu iki futbolcunun en kısa sürede affedilmesi gerektiğini söyledi.

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, bordo-mavililerin ligin ilk yarısında gösterdiği performanstan, yönetimin Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak hakkında aldığı kararlara kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Hatayoğlu: “Yönetim Trabzonspor’un hakkını aramalı”

Trabzonspor'un sezona sorunlarla başladığını belirten Hatayoğlu, “Gerek kadro gerekse ekonomik anlamda ciddi sorunlar vardı. Bu sıkıntılarla boğuşurken bence şimdi Türkiye’nin en iyi futbol oynayan takımlarından biri haline geldi. Şu an ligde liderin 8 puan gerisinde dördüncü sıradayız. Takımın kendi yanlışlarından dolayı kaybedilen puanlar var. VAR hakemlerinin de Trabzonspor’a yaptığı hatalar olmasa belki ilk ikinin içinde olacaktık. Ahmet Ağaoğlu ve yönetiminin işlerinin zor olduğunu da biliyorum. Ama Trabzonspor’un hakkını her alanda aramalılar. Geçtiğimiz haftalarda bir takımın kendine yönelik yapılan bir hatada nasıl veryansın ettiğini gördük. Bizim ise onlar gibi veryansın etmek yerine, hakkımızı aramamız gerektiğini düşünüyorum. Bunu yapacak olan da Ağaoğlu ve yönetimidir. Şu ana kadar etkili olup ortaya çıkmadılar. Trabzonspor önüne çıkacak engelleri testi kırılmadan gidermek zorunda” ifadelerini kullandı.

“Beşiktaş maçında iki puan kaybettik”

Karadeniz ekibinin deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Beşiktaş mücadelesine de değinen Hatayoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Beşiktaş maçında kaybedilen iki puan var. Karşılaşmaya baktığımızda verilmeyen bir penaltımız ve rakibe verilmeyen iki kırmızı kart var. Yediğimiz ikinci golde de olmayan bir faulün devamında korner kazandı rakip. Bunlara Trabzonspor’un maruz kalmaması lazım. Bu sezon Trabzonspor’un 6 puanı, VAR sistemiyle gitti. Bu puanları kaybettiğimiz maçların ikisinde Cüneyt Çakır, birinde de Bülent Yıldırım vardı. Görevlerini hakkıyla yapıp yapmadıkları bir soru işareti. Biz 'Trabzonspor’a ayrıcalık yapılsın' demedik ama artık bu haksızlıklar da bir son bulsun.”

“Burak ve Onur affedilmeli”

Trabzonspor’un kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak’a ihtiyacı olduğunu dile getiren Hatayoğlu, “Burak Yılmaz'la çok maç kazandı. Ama o olmadan da takım galibiyetler aldı. Aynı şeklide Onur Kıvrak için de geçerli bu durum. Trabzonspor’un bu sezon şampiyonluğa gidebilecek bir kadro yapısı var. Camia ve taraftar da takıma inanmış durumda. Sahada tecrübeli ayaklara da ihtiyaç var. Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak’ın bu kulübe ihanet ettiklerine inanmıyorum. Eğer ihanet varsa da yönetim bunu açıkça ortaya koymalı. Futbolcular disiplinsizliklerden dolayı zaten hak ettikleri cezaları aldılar. Bence Burak ve Onur’a, Trabzonspor’un ihtiyacı var. Eğer siz bu oyuncuları rakibiniz olan 3 İstanbul takımından birine verirseniz, ayağınıza kurşun sıkmış olursunuz. Trabzonspor yönetim kuruluna düşen bu iki oyuncuyu affetmeleridir. Onların da yaptıkları hatalardan dolayı bir özür dilemeleri gerektiğini düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

18 Ara 2018 - 14:08 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

06

ali - gördük nasıl gol yerken top yanlarından yuyarlana yuvarlana aheste aheste ağlara gidişini bizden daha yakından izledi onur ve burak yazıklar olsun takımına ihanet eden tüm topculara yazık takımlarına yazık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 14:08
03

Ahmet Güneş - Onlar yaptı yapacağını,sen onları savunmakla ihanetin en büyüğünü sen yaptın,bu son çıkışınla neden kıvırttın onu anlamadım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 14:08
02

hasan konak - burak yilmaz avrupaya gideceğim diye italya da dolaşip gs ye imza atmadi mi? senin sözleşmeli topçun olmasina rağmen.ihanet başka nasil olur. ona rağmen geri alindi.bir maçta 20 kere ofsayt da mi kalinir. baski yapmayin .şimdi takim olduk.gazete olarakta bu tür görüşleri lütfen yayinlamayin. onuru da şota ya ,halil hotziç esorun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 14:08
01

Ayyıldız - Şimdi önce sen bana şunu söyle; senin önüne kim kemik attı. Tasman kimin elinde. Sana kim 'saldır co' dedi. Herşey yoluna girmişken bu kahpelik dolu sözlere ne gerek var. Burakında onurunda cehenneme kadar yolu var. Hatta sen ve senin gibi sarsılmışlarsa onların kuyruğuna takılın biz de rahat edelim. Yeter defolup gidin etrafımızdan. Trabzonsporlular derneğiymiş, sizin derneğinizede ihanetinize de ihtiyacımız yok. İttirin gidin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 14:08