Burak Yılmaz tamam

Trabzon 50.yılın bombası olan ‘süper golcünün işini bitirdi

Trabzon Burak bitirdi gibi. Bordo-mavililerin 50.yılın bombasını patlatmak için yeniden yuvaya döndürmek istediği Burak Yılmaz’ın transferinde artık mutlu son yakın. Burak ile tatil yaptığı Türkiye’de görüşen ve anlaşma sağlayan Başkan Muharrem Usta, önceki gün Çin’e golcü oyuncunun kulübü Beijing Guoan ile pazarlıklar için bir ekip gönderirken, dün ilk temasta büyük ölçüde anlaşma sağlandığı belirtildi. Trabzonspor Burak Yılmaz’ı bonservisi ile almak için masaya oturdu.

Türkiye’deki izni sonrası Çin’e dönen Burak’ta kulübü ile görüştüğü ve transferine onay verilmesini istediği ifade edildi. Trabzonspor, Burak Yılmaz için Çin ekibi 4 milyon Euro’luk bir rakam ile bonservis konunda dün yapılan görüşmelerde el sıkışıldığı belirtildi. Çin ekibinin oyuncunun bu yılki alacağının da 5 milyon Euro civarında olması ve 5 maçlık cezası nedeniyle satışa onay verdiği ifade edildi. Trabzon, Burak’ın sözleşme detaylarını bugün halledip resmi imzaları attırıp oyuncuyu 1-2 gün içerisinde imza için Trabzon’a getirmeyi amaçlıyor

Başkan Muharrem Usta, Burak Yılmaz ile uzun süredir konuştuklarını ve geri dönüş için şartları değerlendirdiklerini ifade ederek, “O başından beri yuvası olan Trabzon’a dönmek istiyordu. Açılışta taraftarın ona gösterdiği ilgi Burak’ı daha da heyecanlandırdı. 50.yıl kadrosunda yer almak çok istiyor Oturduk konuştuk ve kendisiyle anlaştık. Çin ekibi ile görüşmeler çok olumlu. Bu hafta içi bu transferi bitireceğimize inanıyoruz” dedi.

Ve Burak Yılmaz, günebakış’a konuştu:

Trabzon benim yuvam!

Trabzonspor’un gündemindeki süper golcü Burak Yılmaz, transferi ile ilgili olarak günebakış’a özel açıklamalar yaptı. Burak, “Trabzonspor benim zaten yuvam. Orayı hiç unutmam. Benim buralara gelmemi sağlayan Trabzon. Şimdi geri dönüş için teklif geldiğinde hiç düşünmeden ‘yuvam isterse, ben hazırım’ dedim. Tabii ki benim ‘evet’ dememle bitmiyor. Umarım kulübüm ile de anlaşılır ve yeniden Trabzonspor forması giyerim” dedi.

Burak, taraftarların kendisine Akyazı Stadı’nın açılışında gösterdiği ilgiden sonra hep yeniden yuvasına dönme durumunun aklında olduğunu ifade ederek, “Hele de 50.yıl gibi şampiyonluk için iddialı ve özel yılda yeniden bordo-mavili forma giymek çok istiyorum. Umarım kulübüm ile anlaşma sağlanır ve kısa sürede Trabzon’a gelirim. Akyazı’daki ambiansı gördüm, orada sahaya çıkıp gollerimle taraftarların çığlıklarını yeniden duymak çok istiyorum” dedi.

18 Tem 2017 - 15:16 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

aziz - yönetim daha ne bekliyorsunuz edin visca,sosa,serdar taşçı ve burak yılmaz 100de 100 alınması gereken futbolculardır.saygılar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 15:16