Burak Yılmaz: O golleri atabilseydim...

Konyaspor deplasmanında iki puan bırakan Trabzonspor'da golcü oyuncu Burak Yılmaz, maç sonunda özeleştiri yaptı. Deneyimli futbolcu, attığı iki gole...

Konyaspor deplasmanında iki puan bırakan Trabzonspor'da golcü oyuncu Burak Yılmaz, maç sonunda özeleştiri yaptı.

Deneyimli futbolcu, attığı iki gole rağmen kaçırdığı pozisyonlara dikkat çekti. Çok üzgün olduğunu ifade eden Burak Yılmaz, "Söylenecek bir şey yok, çok çok üzgünüz. Kazanıp Fenerbahçe derbisine daha moralli çıkmak istiyorduk. Kendi hatalarımızdan berabere kaldık. Başka hiçbir şey değil. Benim pozisyonlarım vardı, atabilseydim maç çok daha erken bitebilirdi ama olmadı. Konya bizim için kutsal bir şehir, özel bir şehir ama umarım orada yaşayan insanlar da öyle düşünüyordur. Bizler Konya için böyle düşünüyorsak, Konya'da yaşayan insanlar da Konya'ya yakışır şekilde davransın" ifadelerine yer verdi.

22 Oca 2018 - 12:28 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

baksoy - maalesef oradaki taraftarlar o şehri hak etmiyor ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 12:28
03

Gürhan Bahadır - Bizim saygımız Hz. Mevlanayadır, onunda konyayı işrat etmek doşında bir bağı yoktur...ömer ali, ali turan ve taraftarlarının tavrını unutmayacağız. Mehmet Özdileğin de Trabzonspor antipatiside hafızamızdan silinmemeli

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 12:28