Burak Yılmaz geri gelmemeli!

Tekelioğlu, “Kaçarak gitti. Bu yaşta dönüşü yanlış olur” dedi

NEDEN GİTTİ?

Trabzonspor’un eski Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Burak Yılmaz’ın geri dönmemesi gerektiğini savundu. Kadırga TV’ye bağlanan Tekelioğlu, “Burak Yılmaz Trabzonspor efsanesi değildir. Trabzonspor’da sadece gol kralı olmuştur. Madem fedakarlık yapacaktı neden gitti? Şimdi dönmek istiyormuş. Konuşulan rakamlar da verilecek paralar değil. 35 yaşına kadar sözleşme imzalanacak bir oyuncuya verilecek rakamlar çok fazla. Böyle transfer çok büyük hata olur” diye konuştu.

GÜZEL SÖZLER AMA..

“Son 3-4 gündür bana göre doğru olan, bu yönetimin de başlarken vermesi gerektiği mesajları son 1 hafta içerisinde verildiğini düşünüyorum” diyen Tekelioğlu, Trabzonspor’un ekonomisini düşünerek hareket etmesi gerektiğini ifade ederek, “Şuanda başkan bu yönde mesaj veriyor ama yine 1-2 transfer yapılır ve şampiyonluk için yola çıkılır, sonrasında hüsran ile ekonomik çöküntü yaşanır” dedi. Tekelioğlu, “32 yaşındaki Burak’ı alıp 23 yaşındaki Yusuf Erdoğan’ı göndermek çok yanlış” dedi.

Tekelioğlu’ndan Usta’ya cevap:

‘1461 Trabzon’uversinler’ derken..!

Başkan Muharrem Usta’nın 1461 Trabzon’un kendisine verilmesi için yaptığı, ‘Sadi hocaya 1461’i vermeyiz, isterse başka takım alalım” sözlerine ise Tekelioğlu, “Bu aslında ironiydi. Benim amacım 1461 Trabzonspor’un futbolcu üretmesini sağlarken, kendi yağıyla da kavrulmasını temin etmekti. Yoksa Trabzonspor’dan kulüp almayı istemek olmaz. 1461 Trabzon’un sevk idaresini, ekonomisini yapıp futbolcu yetiştirmek için bu öneriyi getirdim. Şuanda bu yönde başka kulüpte bakıyorum” dedi.

25 Tem 2017 - 14:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

hakan çimen - hocam bir kenarda dur futbolcu yetiştirme kim sen kim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Temmuz 14:00
03

Servet Bayraktar - Başkan adam olsaydı da elinde tutsaydi.Sanki bedavaya gitti.Bir Mehmet Ekici ye bak.Bir Burak'a bak.Ondan sonra kaçan adam nasıl olurmuş gör Yaşın olmuş 70 hala riv riv riv

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Temmuz 14:00
02

Cml - Az sus ya..niye bunu konuşturuyorlar...her şeye yorum yapmak zorunda mı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Temmuz 14:00
01

selim türk - sadi tekelioğlu sen edebinle konuş bir başkan için hoca bu şekilde konuşmaz hoca isen hocalığını bileceksin senin yaptığın çok ayıp sen başkanını işçisisin nasıl bukadar çüretkar konuşuyorsu çokmu biliyorsun hocalığı idareciliği ayıp be çok ayıp yazıklar olsun sana okadar anlayana...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Temmuz 14:00