Burak Yılmaz geliyor!

Son anda ‘Çin işkencesi’ devreye girdi. Transfer ‘satış opsiyonlu’ kiralık olarak bitiyor

4 milyon EURO’luk bonservis teklifine önce sıcak bakan Beijing, sonra ‘satmama kararı aldık, kiralık verebiliriz” demesi üzerine Burak’ın transferi kiralık formül devreye girdi ve iş bitti artık

Burak’ı Trabzon’da yeniden vitrin yapmasıyla gelecek sezon daha yüksek ücretle pazarlamak isteyen Çin ekibi ile görüşmeler artık son aşamada. Transferin en geç yarın resmen açıklanacağı belirtildi

SATMIYORLAR

Trabzon Burak’ı kiralık olarak getiriyor. Bordo-mavililerin 50.yıldaki en büyük bombası olacak Burak Yılmaz transferinde artık son aşamaya gelinirken, Çin ekibi Beijing Guoan’ın son anda yıldız golcüyü satmayıp, kiralamak istemesi üzerine görüşmeler bu formül üzerinden yürümeye başladı. Burak için 4 milyon EURO’luk bonservis teklifine önce sıcak bakan Çin ekibi, sonrasında Burak’ın Trabzonspor’da yeniden vitrine çıkıp piyasa yapmasıyla gelecek sezon yüksek bonservis geliri elde etme düşüncesi ile satma kararını kabul etmeyip, ‘kiralık verebiliriz’ dediği öğrenildi.

KİRALAMA FORMÜLÜ

Burak’ın da Trabzonspor’a gelmek çok istemesi nedeniyle Çin ekibi kiralama teklifine onay verirken, Trabzonspor’un 1.5 milyon EURO’luk kiralama bedeli ödeyeceği belirtildi. Bordo-mavililerin golcü oyuncunun yıllık 5 milyon EURO olan alacağını da birlikte ödeme konusunda Beijing kulübü ile el sıkıştığı da belirtildi. Çin’de bulunan Burak’da Trabzonspor adına gelen temsilci ile dünkü pazarlıklarda menajeri ile birlikte yer alırken, transferin bugün ya da yarın resmen açıklanacağı belirtildi.

AKYAZI’DA ‘ÇUBUKLU’ İLE

Başkan Muharrem Usta’nın Burak ile birlikte Çin’e gönderdiği temsilci ile transfer harekatını bizzat yönetirken, golcü oyuncunun en geç Cuma günü Trabzon’a getirilmesi amaçlanıyor. Burak Yılmaz’a Akyazı Stadı’nda taraftarlarında katılacağı görkemli bir imza töreni yapıp, çubuklu formayı ilk kez yıldız golcüye giydirilmesinin amaçlandığı belirtildi. Burak Yılmaz için Trabzon’da artık geri sayım başladı. Kral yeniden yuvasına dönmek için gün sayıyor.

19 Tem 2017 - 15:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

keleş hacısalihoğlu - burak trabzon spor i̇çi̇n çok yeri̇nde ...başarili olacaktir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Temmuz 15:22