Burak Yılmaz'dan Trabzonspor'a ihtar

Trabzonspor'dan ayrılması gündemde olan ve son olarak Almanya'da ameliyat olan golcü futbolcu Burak Yılmaz'ın bugün içerisinde yapılan ödemeler öncesinde kulübe ihtar çektiği öğrenildi.

Trabzonspor'da Burak Yılmaz krizi devam ediyor...

Trabzonspor’da sezon sonu takımda kalıp kalmayacağı merak edilen golcü futbolcu Burak Yılmaz, son olarak Almanya’da ameliyat olmuştu.

Bordo mavililerde Genel Koordinatör Özkan Sümer’in ”Burak ile ilgili net bir bağlantı, bizim tarafımızdan net karar ortaya çıkmış değil” sözlerine gönderme yapan Burak, ‘Benimle alakalı ne olduğu anlaşılmayan açıklamalar yapmak yerine, arayıp da geçmiş olsun demeyi düşündünüz mü?’ şeklinde bir tweet paylaşmıştı.

Bu krizin yankıları daha soğumamışken yıldız futbolcunun geçtiğimiz günlerde kulübe kendisine ödeme yapılmadığı gerekçesiyle ihtar çektiği öğrenildi.

5325755.jpg

18 May 2018 - 22:10 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

baksoy - onu tekrar bu kulübe taşıyanlara yazıklar olsun ? muharrem ustanın enkazi hacıosmanoğlunun enkazından daha kötü ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 22:10