Burak Yılmaz'da flaş gelişme: Seve seve giderim!

Beşiktaş'a göz kırpan Burak Yılmaz'ın yakın çevresine "Şartlar oluşursa seve seve giderim" dediği belirtildi. Kulüpler arasında da dirsek teması başladı.

Gol sıkıntısına çözüm arayan Beşiktaş'ta Burak Yılmaz heyecanı yaşanıyor. Trabzonspor tarafından kadro dışı bırakılmasının ardından ismi Başakşehir ve Beşiktaş'la anılan deneyimli forvet, siyah beyazlı formayı yeniden giymeye hazır. Başkan Fikret Orman'ın "Çok sevdiğimiz bir oyuncu. Giderken de ihanet etmedi" demesi, Burak'ı dönüş konusunda umutlandırdı.

Golcü futbolcunun yakın arkadaşlarına "Fikret Orman'ın sözleri beni çok mutlu etti. Şartlar oluşursa seve seve giderim. Ben zaten Beşiktaşlıyım" dediği öğrenildi.

Orman ile Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun önümüzdeki günlerde görüşmeleri bekleniyor. Bordo mavililer, golcünün yıllık 3.5 milyon euroluk maliyetinden kurtulmak istiyor. Kartal'ın da Burak'a sezon sonuna kadar 1 milyon euro vermeye hazır olduğu belirtiliyor.

Kaynak: Sözcü

06 Ara 2018 - 09:37 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

yasar - kapımız sonuna kadar açık, artık burak tan nefret eder hale geldik.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Aralık 09:37
02

TEMEL DOGRU - ister seve seve ister aglayarak sen, kucka ve m, aktas gidinde nasil giderseniz gidin artik zarar veriyorsunuz takima

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Aralık 09:37
01

Ercan - MAktaşı neden karıştırır ki yorumcu anlamadım! Yapmayın beyler. Yusufa da 6-7 maç önce hakaret eden gafiller vardı tribünde. Destur biraz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Aralık 09:37