Burak ve Onur’a operasyon mu?

Trabzonspor’da iki büyük yıldız topun ağzına geldi

Trabzonspor’da Malatya faciası sonrası radikal kararlar alınması gündemde. Teknik Direktör Ünal Karaman’la bu süreçte yollarını ayırmak istemeyen yönetim en azından kongreye kadar giderek asıl yol haritasını devam edilmesi halinde genel kuruldan sonra belirlemek istiyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Teknik Direktör Ünal Karaman’ın görevi bırakma kararını kabul etmezken takım içerisinde ise operasyon için düğmeye basılacağı öğrenildi. Bu konuda Karaman’ın da raporunu alan Ağaoğlu özellikle Burak ve Onur’u süresiz kadro dışı bırakmak istediği ancak bazı yöneticilerin Fenerbahçe maçının beklenmesi yönünde görüş beklettikleri öğrenildi. Fenerbahçe maçında kötü sonuç alınması durumunda Trabzonspor’da bu iki yıldızın dışında birkaç ismin daha kadro dışı bırakılarak devre arası satış listesine konulacakları belirtildi.

12 Kas 2018 - 11:16 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

07

İbrahim köseoğlu - Onur burak sosa kucka olcay hemen kadro dışı. Alacağımız her sonucu adam gibi alalım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:16
06

Yilmaz topal - Bursa macibda yaptigi hatayla takimun bu gunlere gelnesine sebeo olan Unal karaman kadro disi birakilmalidir. Burak altin yumurtlayan tavuk gibidir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:16
05

Cevdet - trabzon 5-4 , 5-3 veya 4-3 gibi bir skor ile maci kayip etmedi ki ...macin sonucu 5-0 onur ne yapsin. kurban araniyor ise bence onur degil.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:16
04

Ahmet özkaya - sence kim cevdet bey malatyanın kalecisine bak birde onurun yediklerine dikkatli bakarsan anlarsın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:16
03

İbrahim - Bence Trabzonspor bu söylenilenleri hep yaptı kimler geldi kimler geçti... Hep treni kaçtı. Hep umutlar bir sonraki seneyi bekledi. Çözüm kadro dışı bırakmak, teknik heyeti değiştirmek değil. Reçete Taraftar olabilmek, hoşgörülü olabilmek, sportmen olabilmek, teraziyi doğru kullanmak...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:16
02

Oflu Ömer - operasyon yapılacaksa eğer gidecekler bellidir.başkan,yönetim ve onların cahil t.direktörü olmalıdır.bunların aldıkları amatör topçularla trabzonsporu dibe vurdurmayı başarmışlardır.işte asıl şuçlu bunlardır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:16
01

Ali okyay - Bakin yukarda tutmuslr.hocayi suçluyolar.siz ts tarftari deilsinz olsa olsa bu oyunculari arkadasi yada yönetime takima muhalefetsinz buda deilse fb gs dan birisinz...ts a bu kalecinn katkısi hic yok.deplasmanlrda adam adeta kayboluyr..iyi kötu niyetli ama bunu bilmem ben.ben ts un zarar gormesini istemiyorm.kaleye 6 top geliyo besini ye 6 yi huseyin çizgiden çikardiysa bu olay biter..yani 4-3 yenilsek kaleci hatadini görūcez.vaybe.şu mantiğa bak..şu milletin kafadini kariştrmaya cambazliga bak sen...kaleci hatadiyla yillardr çok puan kaybbettik.sizin derdiniz şahislari korumaksa.trt spor ve aspir dakiler gibi ts un kangren kalmadindan hoşnut olanlardan farkıniz ney...hadi bu iki buyūk yıldız bjk gs fb ye gitsin bakalim...o zaman gunebakiş dogru baslik atti dicem.orda forma giydinler bakalim...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:16