Burak ve Onur’a kapılar kapalı... Geri dönüş yok!

Trabzonspor’da yeni yönetim ile “Af çıkar mı?” beklentisi karşılıksız kaldı

Trabzonspor’da kadro dışı olan Burak ve Onur’a kapılar kapalı… 5-0’lık Malatyaspor hezimetinin ardından kadro dışı bırakılan ve bordo-mavili takımdaki akıbetlerinin ne olacağı merakla beklenen Burak ve Onur için “AF” beklentisi karşılıksız kaldı. 1-2 Aralık tarihlerinde yapılan genel kurulun ardından “Yola devam” diyen başkan Ahmet Ağaoğlu, Cumartesi günü yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında ekibi ile birlikte iki oyuncunun durumunu da masaya yatırdı.

Bordo-mavili yönetim, iki oyuncunun kadro dışı kararında geri atılmaması yönünde ortak bir tavır ortaya koyarken, devre arasının bu oyuncular için hareketli geçmesi bekleniyor. Onur ve Burak’ı gözden çıkartan yönetim, bu oyuncular için gelecek olan teklifleri değerlendirip, kulüp menfaatleri doğrultusunda hareket etme kararı aldı. Takımdaki eksik mevkilere transfer için de Ünal Karaman’ın raporunu bekleyecek olan bordo-mavili yönetim; ekonomik, az ama öz transfer yapmayı planlıyor.

11 Ara 2018 - 11:32 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.