BU YUSUF GİDER!

Bakan Albayrak’ın Yusuf ve Abdülkadir ile buluşmasında yaşananlar

‘Gitmenizi istemem ama siz köle değilsiniz’

Ağaoğlu’nun da katıldığı zirvede Albayrak, Yusuf ve Abdülkadir’e, “Kalmanızı isterim. Giderseniz üzülürüm” dedi. Abdülkadir, ‘kalıyorum’ derken, Yusuf ise ayrılık kararında ısrarını sürdür

Yusuf, “Trabzon çocuğunun ne olduğunu gidip Dünya’ya göstermek istiyorum. Arkamda benden yetenekli gençler var. İyi bir rakamda var ortada. Bu şansı değerlendirmek için izin istiyorum” dedi

AYRILIK KARARI

Yusuf gidiyor, Abdülkadir Ömür kalıyor. Trabzon’da Avrupa’nın devlerini peşinden koşturan Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir’in transfer süreci ile ilgili olarak devreye giren Trabzonlu Bakan Berat Albayrak, iki genç yıldız ile birlikte Başkan Ahmet Ağaoğlu ile İstanbul’da biraraya geldi. günebakış’ın ulaştığı bilgilere göre Albayrak’ın görüşmede Yusuf ve Abdülkadir’e şampiyonluk havasının yaşandığı bu yılda takımda kalmalarını istediği belirtildi. Albayrak, “Gitmenizi istemem. Giderseniz üzülürüm” dedi.

YUSUF ABİ İSTİYORSA..

Albayrak’ın bu sözlerinin ardından Abdülkadir’in, “Ben bu yıl burdayım. Kulübüm ‘git’ demezse, burdayım” derken, Yusuf ise bu şansı en iyi şekilde değerlendirmek istediğini belirterek, ayrılık kararında ısrarcı olduğunu belirtti. Bunun üzerine Albayrak, “Yusuf tabiki gitmeni istemem ama siz köle değilsiniz. Karar sizin” derken, Abdülkadir’in de, “Buradan gidecek biri varsa Yusuf abidir. Tabiki onla birlikte oynamak isterim ama gitmek istiyorsa da kararına saygı duymak gerekir” dedi.

DÜNYA GÖRSÜN

Yusuf’da ayrılık kararı ile ilgili olarak Ağaoğlu ve Bakan Albayrak’a şunları söyledi: “Buradan Trabzon çocuğunun neler yapacağını Dünya’ya göstermek için gidiyorum. Gelecek yıl yapacaklarımla Trabzonspor’a Dünya’nın bakış açısını değiştirmek arzusundayım. Tabiki kalmamın istenmesi gurur verici ama ben de bu fırsatı değerlendirmek istiyorum. Ortada kulüp için iyi de bir rakam var. Bu konuda anlayış bekliyorum. Arkamda benden bile yetenekli gençler var” dediği belirtildi.

NASIL SATAYIM?

Yusuf’un ayrılıkta ısrarı sonrası Ağaoğlu da, “Her yerde söylediğim gibi siz benim iki pırlantamsınız. Yusuf gitmek istiyorsun ama öyle bir toplumsal istek var ki, kalmanız yönünde, beni çaresiz bırakıyor” diyerek satışa onay verememesinin nedenini açıklandı. Albayrak, Ağaoğlu ve Yusuf-Abdülkadir arasındaki zirveden bu tabloda çıkan sonuç: Yusuf Yazıcı büyük ihtimalle gidecek. Abdülkadir Ömür ise gelecek yıl ne olursa olsun Trabzon’da olacak.

15 Tem 2019 - 11:47 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

05

kürşat - trabzonspora şampiyonluk yaşatmayan hiçbir futbolcu büyük değildir, efsane hiç değildir, kanatlarınız tam çıkmadan uçmaya çalışmayın, ilk önce başarınızdan trabzonspor bir yararlansın bakalım!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 11:47
04

nihat - ne yani trabzon insaninin ne oldugunu lilldemi göstereceksin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 11:47
03

murat uçar artvin - yusuf bu yıl takimda kalmalidir şampiyon trabzon olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 11:47
02

Gürhan Bahadır - Yusuf, sen önce Türkiye’ye göster ne olduğunu !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 11:47
01

:) - ekonomiyi uçurdun sıra yusufa mı geldi. bence trabzonspora ulusoy sponsor olsun onu ayarla daha işe yarar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 11:47