Bu yetki niye?

Abdülkadir’in menajere yetki verdiği iddiaları kafaları karıştırdı

Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı’nın yönetime “Avrupa’dan gelen tekliflerin değerlendirilmesini istiyorum” talebinde bulunmasının ardından Abdülkadir Ömür de dikkat çeken bir harekette bulunduğu belirtildi. 19 yaşındaki yıldız oyuncunun yurt içinden ve yurt dışından birer menajere yetki verdiği öğrenildi. İspanyol menajer Enrique Pina Campuzano ve Türk Menajer Fatih Demirci’ye 28 Mayıs ve 18 Haziran arasında yetki veren Abdülkadir, verdiği yetki belgesinde bu iki ismin Atletico Madrid, Real Madrid, Barcelona, Villereal ve Valencia kulüpleri ile kendi adına görüşebileceğini ifade etti.

Verilen yetkinin süresi dolarken, Abdülkadir’in bu hareketi “İspanya’da piyasa araştırması mı yapıyor?” yorumlarını berabere getirdi. Bilindiği üzere Yusuf gibi Abdülkadir’i de Avrupa’nın önemli kulüpleri izlemeye almış hatta İngiliz ekibi Leicester City 20 milyon Sterlin’lik teklifle Trabzonspor’un kapısını çalmıştı. Yine ilk olarak günebakış’ın duyurduğu bir başka haberde ise Abdülkadir’in Atletico Madrid ve Villareal kulüplerinin gözetiminde olduğu, Madrid ekibinin 24-25 milyon Euro’luk teklifle Trabzonspor’un kapısını çalabileceği belirtilmişti.

Çağrı HALİLOĞLU

23 Haz 2018 - 11:52 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmet Köseoğlu - Anlaşılan şu artık kendi evladın filan yok herkes para peşinde.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 11:52