Bu takımın Sosa’ya ihtiyacı var!

Çalımbay, Arjantinli oyuncuyu ilk 11’e monte etmeye hazırlanırken, Trabzonspor efsaneleri Sosa için farklı görüşler ortaya koydu

Trabzonspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay Arjantinli oyuncu Jose Sosa'ya kadroda yer arıyor. Atiker Konyaspor ve Fenerbahçe mücadelelerinde oyuna 2. yarılarda dahil olduktan sonra takıma pozitif etki yapan Jose Sosa'nın Göztepe maçında ilk 11'de olması bekleniyor. Tecrübeli teknik adam Çalımbay’ın Sosa ve Yusuf'u bir arada oynatmanın formüllerini üzerinde durduğu da öğrenildi. Çalımbay, Yusuf Yazıcı'nın son haftalarda beklenen performansın altında kalmasına karşın genç oyuncunun ülke futbolu ve Trabzonspor için önemli olduğunun her fırsatta altını çiziyor.

Trabzonspor’un efsane oyuncuları Necmi Perekli, Ali Kemal Denizci ve İskender Günen de Sosa konusunda farklı görüşler ortaya koydu. Denizci, Trabzonspor’un iyi bir Sosa’ya her zaman ihtiyacı olduğunun altını çizerken, “Futbolda bazı oyuncular serbest oynar. Sosa da bunlardan biri. Sosa, adam markajı yapacak, rakibin peşinden koşu yapacak bir oyuncu değil. Ancak galip gelmek için Trabzonspor’a çok faydalı bir oyuncu. Bu oyuncular özellikli oyuncular özellikli oyunculardır ve Trabzonspor’un pas yüzdesini arttırır” diye konuştu.

Trabzonspor’un ilk gol krallarından Necmi Perekli de Sosa’nın takımda olması gerektiğine vurgu yaparken, “Sosa belli bir yüksekliğe çıkmış oyuncu. Sosa Trabzon’a yabancı ama tecrübesinden faydalanılmalı. Şu anda performansı 90 dakikayı çıkartacak düzeyde değil ama takıma çok faydalı olacağını düşünüyorum. Trabzonspor’un orta sahada böyle bir oyuncuya şiddetle ihtiyacı var” dedi. Trabzonspor’un efsane oyuncularından İskender Günen ise Sosa ile 3 yıllık anlaşma yapılmasının yanlış olduğunu belirtirken, “Elinizde Yusuf gibi bir değer varken Sosa’dan söz edilmesi bana göre büyük bir aymazlıktır” dedi.

Sosa, “Yüzde yüz Trabzonspor’un oyuncusu olmaktan çok mutluyum” dedi

Tarih yazmak istiyorum!

Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Jose Sosa, bordo-mavililerin futbolcu olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Bu formayla hep birlikte yeni ve başarılı bir tarih yazmayı diliyorum" dedi. Bordo-mavililerin yıldız futbolcusu Jose Sosa'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün transfer döneminin sona ermesiyle Trabzonspor taraftarını selamlamak ve bu kulübün yüzde 100 oyuncusu olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Bu formayla hep birlikte yeni ve başarılı bir tarih yazmayı diliyorum. Bu vesileyle herkesin 2018'ini kutluyorum ve desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum #bizeheryertrabzon." ifadelerine yer verdi.

01 Şub 2018 - 11:02 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

yasar - geç kaldı, karabük maçından itibaren yapsaydı büyük bir ihtimalle 6 puan kaybı olmazdı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Şubat 11:02