Bu takımı şampiyon yapacağız

2007-08'de Karşıyaka'dan 450 bin euro'ya Trabzonspor'a transfer olan Onur, kadrodaki en eski futbolcu... Bugüne kadar 4 yönetimle çalışan ve aralıksız...

2007-08'de Karşıyaka'dan 450 bin euro'ya Trabzonspor'a transfer olan Onur, kadrodaki en eski futbolcu... Bugüne kadar 4 yönetimle çalışan ve aralıksız 10 sezondur takımda yer alan 29 yaşındaki kaptan, "Tatil bitti. Çok çalışıp 50. yıl hedefimize ulaşacağız. Bu takımı şampiyon yapacağız" diye konuştu.

28 Haz 2017 - 11:19 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Zafer - aman sen kalede akıllı dur , konsantre ol gerisi gelir zaten ,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Haziran 11:19