Bu takım Trabzon’u taşır mı? Geleceği kurtarmak için bu şarttı!

Yıldız isimler ile yolların ayrılmasının ardından günebakış, usta isimleri sordu; Bu takım Trabzon’u taşır mı? Geleceği kurtarmak için bu şarttı!

Süper Lig’de ikinci yarı için geri sayıma geçilirken bordo-mavili takımın kadro yapısı tartışmaları da beraberinde getiriyor. Burak ve Onur’un sözleşmelerinin feshedilmesi Slovak oyuncu Kucka için İtalyan ekibi Parma ile el sıkışılması, Olcay ile de bağların kopartılmasına rağmen bordo-mavililerin transfer yapamaması şimdiden tedirginlik yaratmaya başladı. Trabzonspor’un, genç oyunculardan kurulu bir takıma dönüştürülmesi, “Bu takım Trabzon’u taşır mı?” sorularını da beraberinde getirirken biz de günebakış olarak bunu efsane isimlere sorduk ve çarpıcı cevaplar aldık.

GENÇLERE GÜVENMELİYİZ

Trabzonspor’un ilk gol kralı Necmi Perekli, bordo-mavili takımda mevcut kadronun derinliğine bakıldığında şampiyonluğun zor olduğunu belirtirken, “Trabzonspor’un şampiyon olabilmesi için kadrosuna bir takım eklemeler yapması lazım. Gençlere şans verildiğinde inanıyorum ki Trabzonspor’u hak ettiği en güzel yere ulaştıracaklardır. Bu oyuncuların performanslarını, verimlerini arttırma noktasında da teknik ekibe çok iş düşüyor. Bu yapıldığında şampiyonluğa oynayacak bir kadro elinizde olmuş olur. Çünkü bu iş mücadele işidir. Bunu da genç oyuncular ile yaparsınız” dedi.

ENKAZI TEMİZLİYORLAR

Efsane oyunculardan Hüseyin Tok ise Trabzonspor’un geleceğini kurtarmak için böyle bir sezonu yaşamak zorunda olduğunu ifade ederken, “Trabzonspor’un yaşadığı ekonomik kriz ortada ve bu nedenle yol ayrılıkları yaşandı. Kulübün geleceğini kurtarmak için de böyle bir sezonun geçirilmesi gerekiyor. Bu doğrultuda yapılanlar yerinde ve çok isabetli. Şu anda yapılan da eski yönetimlerin bıraktığı enkazı temizlemektir. Baktığın zaman derinliği olmayan bu takımın şampiyonluk için mücadele etmesi de zor. Bu takıma 3-4 kaliteli isim lazım ama alma durumu söz konusu değil” dedi.

BEĞENMEME HUYUNU TERK EDİN!

Trabzonspor taraftarının kendi çocuğunu beğenmeme huyunu terk etmesi gerektiğinin altını çizen efsane oyunculardan İskender Günen de, “Şu anda gelinen nokta yıldızların bulunduğu dönemden iyi mi kötü mü? Gidenlerin çoğu da sözde yıldız zaten. O kadar yılda o kadar para harcandı ve şampiyonluk hayalleri hep hayal olarak kaldı. Şimdi ise Trabzonspor’un mağlup olduğu maçlarda bile kazanma azmi var. 2.Lig’de şampiyonluğun yaşandığı dönemdeki gibi yapılan yanlışlardan doğru bulundu. Kendi çocuğunu dışarı itmenin mantığı var mı?” diye konuştu.

15 Oca 2019 - 11:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

tofa61 - bunlarla oynamak zorundayız başka çare yok bazen çaresizlik çare doğurur. trabzonlu zoru sever işte fırsat size gençler 3 saat değil 8 saat çalışın hem siz kazanın hemde trabzonum şahlansın hepiniz 20 yaşındasınız daha ne zaman işe yarıyacaksınız çimleri yırtarak tekmeğe kafa atarak oynarsanız ancak eski ts geri gelmiş olur...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 11:00
01

ERAY YILMAZ - trabzonspor kadrosunda bulunan yildiz oyuncudan genç oyunculara hep güveni̇yoruz Allah'in i̇zni̇yle güzel günler yakin.

bi̇rlk ve beraberli̇ği̇mi̇z dai̇m olsun...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 11:00