Bu sorunların altından kalkarız

Başkan Ağaoğlu yine umutlu

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, camia içerisinde başlayan tepkilerin sabırsızlıktan kaynaklandığını belirterek, “Evet haketmediğimiz sonuçlar aldık. Ancak Trabzonspor büyük bir camia ve bunların üstesinden gelecek güçtedir. Biz de bunun için ne gerekiyorsa yapacak güçte ve kararlılıktayız. Sorunlar var ama bunlar aşılır” dedi. Ağaoğlu, yönetim olarak yol haritası için bir durum değerlendirmesi yapacaklarını söyledi.

13 Kas 2018 - 11:19 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Salih kara - Sayın başkan balarısızlığınızı kabullenin camia sabırsız deyip giden yönetimleri suçlayarak olmaz getirdiğin hoca tercübesiz yetersiz antino diye ekoban amiri zeki yavru bunlar ikinci liğde bile oynayamaz övünüyorsunuzya 2 milyon transfere harcadık git malatyadaki aleksiç gilerme adamlar ikisine ikiyüzbinlira vermedi onura ifdira atmak ayıpdır adamım ikibin onbirde takım için konuştuklarını sizler çıkıp konuşmadınız hocada siz yönetimde beceriksizsizsiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 11:19
01

Cevdet - aga oglu na sapir .. trabzon icin bir sans , agaoglu..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 11:19