Bu sevginin tarifi yok

Her antrenmanı renkli görüntülere sahne olan bordo-mavililer dün de minik öğrencileri ağırladı

Spor Toto Süper Lig’in 29.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor’u konuk edecek olan Trabzonspor’da bu maçın hazırlıkları devam ederken, dünkü idmanda da yine renkli görüntüler ortaya çıktı.

Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Kaptan Cemil Usta Sahası'nda gerçekleştirilen antrenmanı dün de Aliye Aşırbaylı Anaokulu ve Araklı Atatürk Ortaokulu öğrencileri ziyaret ederek, teknik heyet ve oyuncularımızla bir araya geldi. Anaokulu öğrencileri Teknik Direktör Ünal Karaman ve futbolcularla fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarışırken bu esnada ortaya renkli görüntüler de çıktı. Futbolcuları görünce hangisiyle fotoğraf çektireceğini şaşıran bazı minikler ise heyecandan sahada koşturmaca içinde kaldı. Bir öğrenci de Teknik Direktör Ünal Karaman’a doğru koşarak kucağına atladı. Karaman da öğrenciye aynı şekilde karşılık vererek onu kucağına alarak sevdi.

18 Nis 2019 - 11:52 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.