Bu ne hal!

Bordo-mavililerin İranlı oyuncuları Hosseini ile Vahid’deki düşüş dikkat çekiyor

Süper Toto Süper Lig’in ikinci yarısında 5 maçta sadece 4 puan toplayabilen Trabzonspor’da İranlı oyuncuların düşüşü de dikkatlerden kaçmıyor. Bordo-mavililerin sezon başında renklerine kattığı iki İranlı oyuncu, İran Milli Takımı’nın Asya Kupası’nda yarı finale kadar gitmesi nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalmıştı. Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Ümraniyespor maçı ile ancak takıma katılan iki İranlı oyuncu beklentilerin çok altında bir performans göstermesi ise dikkat çekmeye başladı.

Hafta sonu Alanyaspor karşılaşmasında sahada yokları oynayan iki oyuncu adeta hayal kırıklığı yaşattı. Milli Takımlarında gösterdikleri performansın çok altında bir görüntü ortaya koyan İranlı oyuncular Hosseini ile Vahid’in bu görüntüsü ise taraftarların da dikkatini çekerken, “Onlar da takımın kötü gidişatına uydu” yorumlarını da beraberinde getirdi.

19 Şub 2019 - 11:30 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

osman - bunlar ın her ikisindende futbolcu olmaz .zaten geldikleri günden bu gune kadar katkıları olmamış.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 11:30
01

baksoy - demek ki alınmalarına pek gerek yokmuş ? onlar kadar altyapıdan gelenlerde oynuyor ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 11:30