Bu nasıl iştir?

2.2 milyon ödendi. 250 bin Euro da kriz çıktı

Trabzon’un Bero’nun transfer taksitlerinin son ödemesinde yaşadığı sıkıntı nedeniyle FIFA’dan transfer yasağı cezası aldı. Bero için 2.5 milyon Euro Trencin ile anlaşan bordo-mavililer, 2 milyon 250 bin Euroluk kısmını ödedi ancak nasıl bir ihmal ki son 250 bin Euroluk taksit ödenmedi ve Trabzon’a transfer yasağı geldi. Böylesi bir ihmalin Trabzonspor’un nasıl kurumsal ve profesyonel ekiplere emanet olduğunu göstermesi açısından ibretlik bir durum oldu.

11 Mar 2018 - 11:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Yasar - Ben bu tespitten önce şuna itiraz ediyorum; bu adama bırakın 2500 000 Euro vermeyi bedavaya verseler almam, koca Trabzonspor nasıl böyle bir adam alır .?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Mart 11:06
01

baksoy - şu beroyu o kadar ücrete transfer edenlerin iki yakası bir araya gelmesin ? bizim altyapımız yok mu ? onun gibi her amatör kulübümüzde birer ikişer futbolcu vardır ? yazıklar olsun bu kararı verenlere ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Mart 11:06