Bu iş daha bitmedi… Trabzon’da görüşürüz!

Bordo-mavililer, 2017’yi Ziraat Türkiye Kupası’nda ki Konya yenilgisiyle noktaladı

Trabzonspor, baskılı olduğu mücadelede gol yollarında etkili olamazken Rodallega’nın frikiği direkte patladı. Ali Çamdalı’nın golüne cevap veremeyen bordo-mavililer, tur umutlarını rövanşa bıraktı

Trabzonspor, 2017 yılını Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’ndaki Konyaspor yenilgisiyle noktaladı… Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile iyi bir hava yakalayıp yeniden zirveye tutunan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Konyaspor’a mağlup oldu. Burak, Onur, Onazi, N’Doye gibi oyuncularını Konya’ya getirmeyen Çalımbay, yedek ağırlıklı bir kadro ile Konyaspor karşısına çıktı.

İki takımın da kontrollü oyunu ile başlayan mücadelede oyun üstünlüğünü elinde bulunduran taraf Trabzonspor oldu. Konyaspor ise Trabzonspor savunmasının adeta uyuduğu 31. dakikada ki ilk atağında Ali Çamdalı ile golü buldu. Golün ardından bordo-mavililer gol için yüklense de Konyaspor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Rodallega’nın frikiğinde top yan direkten oyun alanına döndü.

Bu yarıda Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın Castillo, Yusuf ve Abdülkadir hamleleri baskı getirse de sonuç değiştirmeye yeterli olmadı. Zorlu mücadele Konyaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona ererken, bordo-mavililer tur umutlarını rövanş maçına bıraktı. Kupadaki rövanş maçları 16-17-18 Ocak tarihleri arasında oynanacak.

28 Ara 2017 - 10:31 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.