Bu iptal çok su kaldırır!

Trabzonspor’da 10 bin 700 üyenin, üyeliklerinin iptal girişimi kriz çıkardı.

Eski futbolcu, yöneticiler ve kulübe ciddi katkı yapan isimlerin de listede olması yönetimi geri adım attırdı…

Trabzonspor’da üyelik iptali kriz çıkarttı... Ahmet Ağaoğlu yönetiminin göreve gelmesinin ardından üyelere yapılan iki çağrı sonrasında aidatlarını ödemeyen 10 Bin 700 kişi üyelikten çıkarıldı. Bordo-mavili kulüp 2019 yılı içinde iki kez yaptığı çağrı sonrasında 2018 yılı dahil olmak üzere geriye dönük olarak aidatlarını ödemeyen yaklaşık 10 Bin 700 üye üyelikten çıkarıldı.

Trabzonspor yönetimi, üyelikten çıkartılanlara SMS ile bilgilendirme yaparken, listede hatırı sayılır birçok ismin yer alması nedeniyle kulüp sitesinden resmi açıklamanın yapılmadığı öğrenildi. 10 bin 700 kişilik listede eski futbolcular, yöneticiler ve kulübe önemli katkıları olan isimlerin de yer alması yönetimi geri adım attırdı.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Trabzonspor yönetiminin bu krize bir çözüm bulup listeye son şeklini vereceği belirtildi.Trabzonspor yönetimi, üyelikleri iptal edilen 10 bin 700 kişiye ise, “Yönetim Kurulumuz 12.03.2019 tarih ve 11 sayılı kararı uyarınca ve Medeni kanunun 67. ve 70. Maddelerinin amir hükümleri ile tüzüğün 19-b,23-e maddesi gereği asıl üyelikten çıkarılarak üyeliğiniz sonlandırılmıştır” mesajı gönderdi.

19 Mar 2019 - 11:35 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

yaasr - kulup bu durumdayken bir zahmet aidatlarını ödeseydiler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 11:35
02

uzun - kulübü ekonomik bataklığa sürükleyenler üyeler değil eski yöneticilerdir. keşke eski yöneticileri ibra etmek yerine kulübü uğrattıkları zararları tazmin edebilseydiniz . üyelerin gönlünde yer edinirdiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 11:35