Bu gurur Trabzon’un

Şampiyon G.Saray’ın oyuncu yok gibi ama Trabzonlu gençler Milli forma ile alkışlanıyor.

İstanbul’un büyükleri yabancılar ile zirve yarışı yaparken, Trabzon ise ‘özevlatları’ ile güzel bir hikaye yazıyor. Milli forma ile alkışlanan Abdülkadir, Yusuf ve kaleci Uğurcan Trabzon’un göğsünü kabarttı

YENİ BİR HİKAYE

Bu gurur Trabzon’un..1996’dan sonra şampiyon olunan 2011’de Milli Takımın iskeletini oluşturan bordo-mavililer, şimdi ay-yıldızlı forma altında gençleri ile yeni bir hikaye yazma yolunda. Lig şampiyonu ve kupayı alan G.Saray’ın hiç oynamayan bir oyuncusu zoraki alındığı Milli Takıma, 3 genç futbolcusunu gönderirken, ‘özevlatlarına değer vermenin’ meyvesini toplamaya başladı. Milli Takıma çağrılan Trabzon’un genç yıldızları Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı ve kaleci Uğurcan, gösterdikleri performans ile de hem bugün hem gelecekte Milli forma ile büyük işler yapacaklarının sinyalini verdi.

ALKIŞLANDILAR

Yusuf Yazıcı’nın Yunanistan maçında yaptığı enfest asist, Abdülkadir Ömür’ün giydiği “10 numara” formanın içinde büyümesi, kaleci Uğurcan’ın üst düzey performansı Trabzonspor’un da yıllar sonra Milli forma ile gurur yaşamasını sağladı. Bordo-mavililer, bu üç genç evladının yanına Hüseyin Türkmen ve altan gelecek diğer gençleri de katarak hem Trabzonspor’un hem de Milli Takımın geleceğinde büyük başarılara imza atmayı amaçlıyor. 3 gencin gurur veren performansı Trabzonspor’un başında da Trabzonlu teknik adam Şenol Güneş’in olduğu Türkiye’nin yine ‘futbolcu fabrikası’ olduğunun mesajı gibiydi.

03 Haz 2019 - 11:01 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.