Bu fırtına bitmez!

Nijeryalı oyuncu Nwakaeme, Malatya’yı da boş geçmek istemiyor.

Trabzonspor’un müthiş çıkışında başrol oynayan Nwakaeme, Malatya maçında takımın yine en büyük kozu olacak. Bordo-mavililerde ligde 9 gol 6 asist yapan son maçlarda golleri ve asistleri ile galibiyetlere damga vuran Nwakaeme, Malatyaspor maçında da fırtına gibi esmeye devam etmek istiyor.

Taraftarın yeni sevgilisi olan Nwakaeme, Malatyaspor maçını da kazanmak istediklerini ifade ederek, “Güzel bir serimiz var ve bunu sürdürmek istiyoruz. İnanıyorum ki bunu devam ettireceğiz. Ben sahada işimi yapıyorum. Malatya maçında da yine elimden geleni yapacağım. Taraftarımızdan isteğim tribünlerin dolması” dedi.

20 Nis 2019 - 11:19 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.