Bu çocukta hayat var!

Halil Dervişoğlu, U 21 Milli Takımı’ndaki ikinci maçında ikinci golünü attı.

Trabzonspor’un transfer listesin ilk sıralarında yer alan genç oyunculardan Halil İbrahim Dervişoğlu, “Bu çocukta hayat var” dedirtiyor. Avrupa U21 Şampiyonası Eleme Turu maçında önceki akşam Kosova ile oynanan maçta ilk 11’de sahaya çıkan Halil İbrahim Dervişoğlu, Ay Yıldızlıların tek golüne imza attı. Türkiye maçı 3-1 kaybederken, Halil de U21 Takımı’nda ilk kez ilk 11’de forma giydi.

Trabzonspor kurmayları Halil Dervişoğlu için girişimlerini sürdürürken, oyuncunun Türkiye’ye gelme isteği bordo-mavililerin elini güçlendiren en önemli unsur olarak görünüyor. Dervişoğlu, şartların oluşması halinde Trabzonspor’da forma giymek istediğini söylemişti. Trabzonsporlu Hüseyin Türkmen ile birlikte 1461 Trabzon’dan Abdurrahim Dursun da Kosova maçında ilk 11’de sahaya çıkıp 90 dakika görev yaptılar.

13 Haz 2019 - 11:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.