Böyle gitmez!

Trabzonspor’a erken uyarı…

Konya maçındaki görüntüsü ile sınıfta kalan bordo-mavililer lig için de umut vermedi

2018 yılana ‘Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmak, Süper Lig’de de şampiyonluk yarışını sonuna kadar kovalamak…’ parolasıyla giren Trabzonspor’da ilk şok kupada yaşandı. İlk maçta 1-0 mağlup olduğu Konyaspor ile rövanş maçında 1-1 berabere kalın kupaya veda eden Trabzonspor, hem hayal kırıklığı yarattı hem de oynadığı futbol ile “Bu böyle gitmez” dedirtti.

Savundaki uyumsuzluk, orta alandaki yetersizlik, pozisyon üretmedeki beceriksizlik Trabzonspor’un en büyük handikapları olarak göze çarparken, ortadaki tablo ikinci yarı öncesi tedirginlik yarattı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ise Konyaspor maçında unutmayacakları hataları olduğunu söylerken, yeni hedef olarak ligi gösterdi ve “Ligi en iyi yerde bitireceğiz” diye konuştu.

Trabzonspor’un sıkıntıları ortadayken Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın söylemlerinin ikinci yarıda ne kadar karşılık bulacağı ise merak konusu. Tecrübeli teknik adam, “Ligde Konyaspor, Fenerbahçe ve Göztepe maçları var bunlara en iyi şekilde hazırlanıp iyi bitirmemiz gerekiyor" dedi. Çalımbay, Fenerbahçe maçına moralli çıkmaları için Konya maçını kazanmaları gerektiğinin de altını çizdi.

18 Oca 2018 - 10:50 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - aman hocam uğuru oynatma , oynat alt yapı futbolcularını ondan en az 10 gömlek üstündür ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 10:50
01

Adem - Mustafa Akbaş sakatlanınca yedek sağ bek Kamil Ahmet sol beke alınacağına, durica oyuna sokulsa Hübocan sol beke kaydırılsaydı takım o dandik golü yemezdi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 10:50