Boksun kalbi Trabzon’da attı

Dünyanın dev kulüpleri arasında yer alan EC BOXING Trabzon’daki boks galası gerçekleştirildi.

Trabzon’da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda düzenlenen boks maçlarına aylardır ağır antrenmanlarla hazırlanan sporcular altın kemerleri bellerine takmak için mücadele verdi. Trabzon Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen boks müsabakalarına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Trabzonsporlu futbolcular Yusuf Yazıcı, Uğurcan Çakır, Abdurrahim Dursun ile çok sayıda sporcu ve vatandaş katıldı.

Dünya boksunun nabzının attığı Trabzon’da Alman Mario Daser, Brazilyalı rakibi Caludio Morroni Porto'yu, Tarık Sözer, Ukraynalı rakibi Ikmat Mirzoev'i, Seyda Keser, Gürcü boksör Giorgi Makishvili'yi, Ali Eren Demirezen de Gürcü Tornike Puritchamiashvili'yi nakavt ile yendi.

Unvan maçlarında Almanya şampiyonu Hüseyin Cinkara, Belaruslu rakibi Yuri Bykhautsou'yu, kıtalar arası şampiyon Fırat Arslan, Ganalı rakibi Isaac Paa Kwesi Ankrah'ı nakavtla mağlup ederek WBO kemerlerinin sahibi oldu.

Gecenin son maçında ise Avrupa Boks Şampiyonu Fatih Keleş, karşılaşma sırasında Rus Maxim Churbanow ile kafa kafaya çarpışırken, hakem Rus boksörün kafası yarıldığı için karşılaşmayı iptal etti. 3 kez Avrupa şampiyonu olan Fatih Keleş tekrar kemerin kendisinde kalmasını sağladı.

23 May 2018 - 13:40 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.