Bize Trabzon derler!

Karaman: Zor şartlarda savaşmak bizim genlerimizde var

Trabzon’da Teknik Direktör Ünal Karaman, G.Saray maçına yine bir çok zorluk ile çıkacaklarını ifade ederek, “Bu sezon hiç rahat olmadık ki zaten. Ancak biz Trabzon’uz.. Bizim genlerimiz de hep zorluklar ile savaşmak var. Bunun için asla mazeret üretmeden, elimizdeki şartlarda en iyisini yapmaya çalışıyoruz. G.Saray maçında da yine Trabzon’a yakışır mücadeleyi göstereceğiz” dedi.

Karaman, “Bu sezon gençler hem kendileri hem de Trabzonspor için önemli bir sınav veriyor. Ancak ben hepsine güveniyorum. Aslında takım olarak güzel bir ruh yakaladık. Sonuç ne olursa olsun savaşan ve terin son damlasına kadar mücadele eden bir takımım var. Bu gelecek için güzel. G.Saray karşısında da yine kazanmak adına elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

10 Şub 2019 - 11:09 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.