"Biz bunu başardık"

Maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman; "101 dakika. 1 dakika daha oynadık. Maç öncesinde söylemedik ama Bursaspor çok iyi...

Maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman;

"101 dakika. 1 dakika daha oynadık. Maç öncesinde söylemedik ama Bursaspor çok iyi takım. Ligde ki puanda bulundukları takım kendi kaliteleriyle örtüşmüyor. Samet hoca gerçekten Mesut hocaya iyi takım bıraktı. Kendi ürettiklerinin karşılığını alamadıkları bir görüntüdeler. İlk yarıda çok zorlandık. Bizi çıkarmamak için çalıştılar. İkinci yarı tabiki oyunun kontrolü daha fazla bizdeydi. Böyle zor deplasmanda ihtiyacı olan takımı yenerek evimize dönmek bizi mutlu etti”

"Ligde kolay takım yok. Herkes futbol oynamaya gayret gösteriyor. Artık ligin sonlarına doğru geldiğimiz bu anlarda hiç kimse size futbol oynatmayacaktır. Herkesin bir hedefi var. Hiç bir takımın koptuğun söyleyemeyiz. Alt tarafa baktığınızda herkesin kurtulma şansları var ki bir birleriyle oynayacakları maçlar var. Her iki takım içinde zor hale getiriyor. Bu zorluğu aşan, psikolojik üstünlük sağlayan sahadan mutlu ayrılıyor. Biz bunu başardık”

"Normal şartlarda faul bize olmalıydı Biz o şekilde gördük. Birde üstüne üstlük kırmızı çıkınca yanlış bir ifade mi kullandı. Kabul edilebilir bir şey değil. Allah’tan Bülent hoca farkına vardı. Bir hayli şaşırmış ve üzülmüştük” diye konuştu.

12 Nis 2019 - 23:15 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.