Birbirinize destek olun!

Karaman, oyuncularından saha içinde sürekli yardımlaşmalarını istedi.

Trabzonspor’da Teknik Direktör Ünal Karaman, Malatyaspor maçı öncesinde oyuncularına sık sık uyarılarda bulunuyor… Süper Lig’de son 6 haftaya girilirken Avrupa Kupaları’na katılma yolunda önemli bir avantaja sahip olan bordo-mavililerde teknik direktör Ünal Karaman, hafta sonu oynanacak olan Malatyaspor maçında oyuncularından kayıp istemiyor. Son haftalarda yakalanan çıkışı Malatyaspor karşısında da devam ettirmek isteyen Karaman, her fırsatta da oyuncularına bu maçın önemini anlatıyor.

Malatyaspor’un hem kupada hem de ligde hedefi olan bir takım olduğunu oyuncularına anlatan Teknik Direktör Karaman, “Rakibimiz belki ligde son süreçte istediği sonuçları alamadı ancak kaliteli oyunculardan kurulu bir ekibe karşı mücadele edeceğiz. Bunun için oyun içinde pas alırken, hücuma çıkarken, savunma yaparken destek koşuları yapın ve birbirimize yardımcı olun. Ligin kalan bölümünden en az hasarla çıkmak ve ligi 3. sırada tamamlamak için son ana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” uyarılarında bulundu.

18 Nis 2019 - 11:25 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.