Biraz Sabır!

İranlı oyuncu Hosseini, “Uyum sorununu aşınca her şey daha güzel olacak” dedi

Trabzonspor’un İranlı oyuncusu Majid Hosseini, “Trabzonspor benim için doğru tercih” dedi. beIN SPORTS'a konuşan Hosseini, Bordo-mavili kulübün tecrübeli isimlerden kurulu bir takım olduğunu belirterek, “Trabzonspor çok büyük bir takım. Trabzonspor’da oynayan futbolcular da çok büyük futbolcular. Takımdaki oyuncuların hepsi tecrübeli isimler. Bir takım yendik diye hemen rehavete kapılmazlar” dedi.

Galatasaray maçından sonra gelen mağlubiyetleri şanssızlık ve sakatlıklara bağlayan Hosseini, “Bence takımda biraz şanssızlık vardı. Çünkü pozisyonlarımız vardı ve onlar gol olsaydı çok farklı olabilirdi. Şanssızlığın yanında tabi ki sakatlıklar da oldu. Çünkü Milli Takım’dan bazılarımız sakat dönmüştük” dedi. Hosseini, kendisi ve Amiri’den sonra birçok İranlı oyuncunun Trabzon’a gelmesini umduğunu da söyledi.

Hosseini, iyi bir takım olduklarının da altını çizerken, “Çok iyi performansımız ve çok iyi pozisyonlarımız olduğu maçlar oynadık. Takımımız iyi bir takım ve inanıyorum ki gelecekte sıralamada çok iyi bir yerde olacağız” dedi. Takımın bir bütün olarak değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yapan Hosseini, “Nasıl her oyuncu gol atabiliyorsa, gol yediğimizde de her oyuncu defans oyuncusu olarak düşünülebilir. Uyum sağladıktan sonra sorunları da atlatacağımıza inanıyorum” dedi.

Çok kolay gol yiyoruz

Trabzonspor’un çok kaliteli bir kadroya sahip olduğunu söyleyen Hosseini, Burak Yılmaz’a da övgüler yağdırırken, “Takımda çok iyi Türk futbolcular var, bence Burak Yılmaz efsane” dedi. Önemli maçlarda futbolcuların konsantrasyonunun yüzde yüz olabileceğini de ifade eden Hosseini, “Ancak diğer takımlar karşısında konsantrasyon eksiklikleri olabilir, onları da iyileştirmeye çalışıyoruz. Çok fazla yeni oyuncu takıma katıldığı için çok kolay gol yiyoruz. Biraz daha yan yana oynadıktan sonra daha az gol yemeye başlayacağız” dedi.

Fark yok!

Trabzon’un İran ile kültürel olarak benzerlik gösterdiğini söyleyen Hosseini, “Buraya çok rahat ve kısa sürede uyum sağladık” dedi. İki ülke futbolu arasında benzerlik olduğunu da söyleyen Hosseini, “Hem güç hem de fizik açısından takımlar iyi, birbirinden çok fazla farkları yok” diye konuştu.

17 Eki 2018 - 11:34 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.