Bilal Trabzon'a hayırlı olsun

Trabzonspor, kanat oyuncu transferinde gündemine gelen Kayserispor ile yollarını ayıran Bilal Başacıkoğlu ile anlaşma sağladı. 24 yaşındaki gurbetçi o...

Trabzonspor, kanat oyuncu transferinde gündemine gelen Kayserispor ile yollarını ayıran Bilal Başacıkoğlu ile anlaşma sağladı. 24 yaşındaki gurbetçi oyuncu, sol kanatın dışında sağ kanat ve forvet arkası mevkide de görev yapabiliyor. Babası Trabzonlu olan Bilal, bu sezon 12 maç forma giydiği Kayserispor’da 3 asist yaptı. Bilal dün akşam Kasımpaşa maçını izlerken bugün yönetimle masaya oturup kendisini 2+1 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayacak imzayı atacak.

Avdijaj’ın ayrılmasından sonra bu bölge için takviye düşünen Trabzonspor, bonservisi elinde olması ve Teknik Direktör Hüseyin Çimşir’in onaylaması sonrası Bilal de karar kaldı. Trabzonspor, Bilal’in yanı sıra Osmanlıspor’un genç sağ beki Ali Ülgen ve sol beki Ali Eren’in işini bitirmek için de harekete geçtiği belirtildi. Bordo-mavililer, Osmanlıspor’un yeni sahibi Trabzonlu işadamı Şenol Ayvaz olması nedeniyle bu transferleri uygun şartlarda bitirme amacında.

20 Oca 2020 - 11:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.