Beşiktaş derbisi öncesi şok… Buraya Kadarmış!

Trabzonspor’da kadro dışı olan Burak ve Onur alacakları için kulübü ihtar çekti

Trabzonspor’da Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak şoku... Ekonomik krizin tavan yaptığı şu günlerde Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak, alacaklarının ödenmemesinin ardından tek taraflı sözleşme fesih talebi ile Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu. Bordo-mavili kulübün, noter aracılığıyla TFF'ye gönderilen ihtar yazısı üzerine 30 gün içerisinde ödeme yapmaması halinde iki oyuncu da 'tek taraflı sözleşme fesih' haklarını kullanacak. İki oyuncunun Beşiktaş maçı öncesinde böyle bir hamlede bulunması tepki çekerken, hafta sonu yapılan yönetim toplantısında da Burak ve Onur’a “Af” kapıları kapatılmıştı.

Burak ve Onur’un alacaklarının yaklaşık 25 milyon TL olduğu, bordo-mavililerin ise Ocak ayının ilk haftasına kadar bu parayı ödemekle yükümlü olduğu belirtildi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise iki oyuncunun bu hamlesi için konuşurken, "Sorun değil. Gereği neyse yapılacak. Bizim için sürpriz olmadı" dedi. Bilindiği gibi Burak Yılmaz, daha önce de alacakları için TFF'ye başvuru yapmış ancak başvurusunu geri çekmişti. Burak ve Onur’un serbest kalmak için yaptıkları bu hamle ise “Trabzonspor sevgileri bu kadarmış” yorumlarını da beraberinde getirdi.

12 Ara 2018 - 11:43 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

08

Adnan Deniz - bunlarda forma aşkı değil cüzdan aşkı ön planda gelir. bunların gözyaşları timsah gözyaşıdır. inanmayın. defolup gitsinler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 11:43
06

yasar - demek ts sevgileri böyleymiş, asla ts efsaneleri içinde olamazlar, dertleri para imiş, karakterleri de bu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 11:43
04

TEMEL DOGRU - burak ve kucka artik ts a zarar veriyor hemen gönderin ama onur efendi bir oyuncu yedek olarak sahsen kalmasindan yanayim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 11:43
03

Erkan - Yolları açık olsun diyemeyeceğim.yaptıkları etik değil TS de kimsenin parası kalmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 11:43
02

Ahmet ince - Adamlar maç oynamadan para aliyorlar. Böyle sözleşme yapanlar utansın. Kendi paraları olsa böyle mi yaparlar .....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 11:43
01

Niyazi - Badindan beri belli. Onuru hala destekleyenler ne zaman anlayacaksiniz. Ajan midir nedir belli degil!! Burakin ne oldugu zaaten belli . Paracinin teki.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 11:43