Beşiktaş, Burak Yılmaz İçin Trabzonspor'a 8 Futbolcu Önerecek: Birini Seçin

Beşiktaş, Burak Yılmaz konusunda Trabzonspor'u ikna edebilmek için 8 futbolcusunu önerip birini takasta kullanmayı planladığı iddia edildi.

Transferde, Demba Ba'nın Çin'e geri dönmesiyle farklı bir rota çizmek zorunda kalan BeşiktaşYönetimi, Trabzonspor'da oynayan Burak Yılmaz'ı bir kez daha listenin başına aldı. Bu futbolcuyu bonservissiz bırakmak istemeyen Karadeniz ekibinin yönetimine takas formülü önerilecek.

8 FUTBOLCU BİRDEN LİSTEDE

Bonservis meselesi Burak Yılmaz tarafından halledilmesini isteyen Beşiktaş, bordo - mavili yönetimin bedava bırakmaya yanaşmaması nedeniyle bu kez bir ya da iki oyuncuyu takasta kullanmaya çalışacak. Love, Lens, Mustafa, Veli, Boyko, Aras gibi isimleri satmayı ya da takasta kullanmayı düşünen siyah-beyazlı yönetimin, belirlediği bu isimleri Trabzonspor'a önerecek.

BURAK ALACAKLARININ BİR KISMINDAN VAZGEÇTİ

Gerekirse Orkan ve Gökhan Töre gibi isimleri de, bordo - mavili yönetimin beğenisine sunacak olan Beşiktaş, bunlardan sadece birini takasta kullanmayı planladığı ortaya çıktı. Burak Yılmaz'ın da, alacaklarının bir kısmından vazgeçeceği iddia edildi. Forvet transferini ucuz bir şekilde bitirmek isteyen yönetim, bu nedenle Burak Yılmaz ismi üzerinde ısrarla duracak.

Kaynak: Skorer

17 Haz 2018 - 09:49 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

08

Sadettin ay - wagner love ve lens,i alabilirsek cok iyi olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 09:49
07

Zafer yilmaz - BURAK YILMAZ TRABZONSPORDUR BEYLER SATILAMAZ SATILMAMALIDIR..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 09:49
06

Rıdvan Şenay Çetinkaya - eyyyy beşiktaş kulübü takımında maç kadrosuna bile zor aldığın topçular bize önermen abes oluyor sen trabzonsporu amatör takım mı zannediyorsun ufaktan ufaktan atıyorsun başka kapıda topçu ara geçen sene niye almadın burağı derler sana bizden uzak dur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 09:49
04

Engin yılmaz - Hadi lan ordan hurdaya teşvik var sıfır araba alırsın topçularını ver.Burak ı nah alırsın uyanık Fikret

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 09:49
03

Ertan - Bunların içinde en iyisi, Veli dinamo gibi futbolcu ancak, sakat ve ondan faydanılmaz. Gökhan, lens ve Mustafa diğerleri işe yaramaz, sonuç olarak hepsi Burak'ın bir ayağı etmez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 09:49
01

Sofi - Orgun ve gkhan töreyı al birazda bara bu yönetım iyi dileniyor burağa bı tekme nereye kıtersa gıtsin trabzonspor satan adamdan hayır gelirmı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 09:49