Beşiktaş Burak Yılmaz'dan vazgeçmiyor

Beşiktaş, Burak Yılmaz'dan vazgeçmiyor... Ancak teknik direktör Şenol Güneş, “Trabzonspor ile sıkıntılarını çözmeden harekete geçmeyelim” diyor. Başkan Fikret Orman da, yıldız forvetin satış listesine koyulmasını bekliyor.

Daniel Sturridge’ın yanı sıra Beşiktaş’ın çok istediği bir forvet daha var: Burak Yılmaz. Teknik direktör Şenol Güneş, eski öğrencisi ile yeniden çalışmaya hazır. Yerli olması da büyük avantaj. Ancak milli yıldız, kulübü Trabzonspor ile sıkıntılar yaşıyor.

Sezon sonunda geçirdiği ameliyattan bu yana Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile arasında soğuk rüzgarlar esen Burak konusunda hem Şenol Güneş hem de Başkan Fikret Orman hassas davranıyor. Güneş’in yönetime, “Trabzonspor’u küstürmeden Burak’ı alabiliyorsak alalım. Kesinlikle kulüple arasındaki sıkıntıları çözmeden biz harekete geçmeyelim” dediği öğrenildi. Başkan Orman, yıldız forvetin resmen satış listesine koyulmasını bekliyor.

4.3 milyon Euro...

Trabzonspor’un patronu Ahmet Ağaoğlu, bir gazeteye verdiği röportajda Burak’ın fiyatını 4.3 miyon Euro olarak belirlerken, geleceğiyle ilgili ise net açıklamada bulunmamıştı. Yıldız forvet, Trabzonspor’da kalacakmış gibi hareket ederken aceleci davranmıyor. Burak, Trabzon’la bağlarını koparttığı anda ise ilk önce Beşiktaş’la masaya oturacak

(Fanatik)

18 Haz 2018 - 09:26 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Sakarya - 4,3 nedir ya 4 de ya 5 4,3 deyip pazarlık payı bırakmak da neyin nesi . burak gibi bi forvet en az 5-6 m eder

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 09:26
01

İsmail - yazık burak'ın satış listesine konması. bana göre türki'yenin ranoldo'su.elimizdeki değeri bilmiyoruz.haklı olabili ama geldiğinden beri hep ağlayan bir yönetim var.kusur varsa görüş sn.usta ile.gerekirse ver suç duyurusunda bulun ama hiç birini yapma geç gazetecilerin karşısına ağla.olmaz böyle yöneticilik.ağlama gereğini yap.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 09:26