Benim için kalma sözü verilince GELDİLER!.

Durica’dan Kucka ve Bero’nun sözleşmesindeki önemli detay

‘ÖZEL’ MADDE VAR

Trabzonspor’un tecrübeli ismi Durica, basın toplantısında Kucka ve Bero’nun sözleşmeleri ile ilgili ilginç bir detay paylaştı. Bir yıl daha kontratı olduğunu söyleyen Durica, “Bu benim sağlıksal olarak kendimi nasıl hissettiğime de bağlı olacak. Kucka üç yıl imzaladı, onun şartlarından birisi de Durica’nın bir yıl daha uzatma şartı idi. Matus’la da anlaşmıştım onunda 3 yıl var, onda da bu madde var zaten. Daha gelecek için bir şeyler söylemek için erken” dedi.

DESTEK GEREKİYOR

Durica, “Genç oyuncular için, Matus Bero da bizim genç oyuncumuz. Onlar takımımızdaki çok iyi oyuncular, gelecekte onlar için çok iyi şeyler olacağını düşünüyorum. Yaş olarak Kucka ile biz biraz daha yaşlı olduğumuz için Matus Bero bize göre biraz daha fazla koşuyor. Bu Türk oyuncular için de geçerli Yusuf Yazıcı, Okay. Bu oyuncuların takımdaki kaliteyi de artırdıklarına inanıyorum. Bunu yapmaları için de bu işin arkasında çok fazla çalışmak gerekiyor. Ve ondan sonra da iyi bir destek gerekiyor” diye konuştu.

SLOVAKYA BAŞKA

Samorin’de devam eden hazırlık kampının çok güzel geçtiğini söyleyen tecrübeli oyuncu Jan Durica, “Bize göre çok güzel bir kamp olduğundan dolayı Slovakya genelinde değil Avrupa genelinde çok güzel bir kompleks yapılmış. Böyle bir kompleksin ve burada kamp yaptığımızdan dolayı kendimizi şanslı hissediyoruz. Macaristan’da da bulunduk. Oradaki kamp alanı ile buradaki kamp alanı arasında çok fark var” diye konuştu.

25 Tem 2017 - 13:33 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.