Beni alın!

Sezon başından Bursa’ya gitmek isteyen Olcay, Aybaba’ya teklifini yineledi

Bursa Olay gazetesi, Olcay’ın Aybaba’ya ‘beni alın’ demesini manşete taşıdı.

Bursaspor’da Olcay Şahan iddiası… Trabzonspor’da sezon başında ayrılık için zemin arayan ancak bordo-mavili takım ile yola devam eden Olcay Şahan’ın aklı Bursaspor’da. Sezon başında Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba’ya, “Beni alın” diyen ancak maliyeti nedeniyle yeşil-beyazlıların transferine sıcak bakmadığı Olcay Şahan’dan yeni bir hamle geldiği öne sürüldü. Hafta sonu oynanan Bursaspor maçında Aybaba ile ayaküstü konuşan Olcay’ın, “Beni alın” dediği belirtildi.

Bursaspor kurmaylarının ise tecrübeli oyuncuya, “Trabzonspor’dan aldığın ücreti biz sana veremeyiz. Fedakarlık yaparsan seni aramızda görmek isteriz. Bonservisinle olmasa bile kiralık olarak da devre arasında bize gelebilirsin” yanıtını verdiği belirtildi. Beşiktaş’ta Olcay ile bir süre çalışan Aybaba’nın, kanatlarda yaşadığı sıkıntıyı tecrübeli oyuncu ile gidermeyi planladığı da öğrenildi. Olcay, bu sezon Trabzonspor forması ile 517 dakika forma giyip 1 gol attı, 1 de asist yaptı.

08 Kas 2018 - 11:20 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.