Ben gidersem tüm sorunlar çözülecek mi?

Burak, yöneticilere isyan etti:

Trabzonspor’da yönetimin sözleşmesini feshetme görüşmeleri yaptığı ancak bu konuda yönetimde bölünmelerin yaşandığı Burak Yılmaz’ın bazı yöneticilere dert yandığı belirtildi. Burak’ın, “Trabzonspor’da tüm sorun benmişim gibi gösteriliyor. Benim üzerinden Trabzonspor’un yıpratıldığını başkanımız söyledi. Biz de bunun için sahiplenme bekledik ama tablo ortada. Madem ben gidince her sorun çözülecek o zaman giderim. Ama böyle suni krizler ile Trabzonspor’un asıl kaosla uğraştırıldığını herkes görmeli. Umarım Trabzonspor için hayırlısı olur” dediği belirtildi.

13 Kas 2018 - 11:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

05

Cevdet - burak pahali oldugu icin piyango ona vurdu. asil neden ise hala bekliyor. ikinci 5-0 de neler olacak bakalim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 11:22
04

paşa - bence tüm sorunların başı ünal ın yetersizliği berabere biten maçlardaki saçma sapan oyuncu değişiklikleri sayesinde gelen kötü sonuçlar herşeyin olumsuza dönmesinin kıvılcımı oldu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 11:22
03

HİKMET KALEM - si̇kti̇rol gi̇t.adam deği̇lsi̇n.ahlak yoksunu bi̇ri̇si̇n

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 11:22
02

TEMEL DOGRU - artik buragin emekli zamani geciyor. lütfen takimi fizigi güclü 20 yasinda genc topculara devredin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 11:22
01

HİKMET KALEM - bi̇r dönemler fetöcü hakan şükür türki̇yede büyük bi̇r lobi̇si̇ vardi.şi̇mdi̇ de burak,arda,onur ,olcay bunlarin lobi̇si̇ var.nerden buluyorlar bu gücü anlamiş deği̇li̇m

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 11:22