Ben de oynamak istiyorum!

Kupa maçında Çorumspor’a 2 gol atan dün de Erzurumspor filelerini 3 kez havalandıran Rodallega, takımdaki bütün oyuncular arasında rekabet olduğunu sö...

Kupa maçında Çorumspor’a 2 gol atan dün de Erzurumspor filelerini 3 kez havalandıran Rodallega, takımdaki bütün oyuncular arasında rekabet olduğunu söyledi. Golcü oyuncu, takımdaki herkesin forma için mücadele ettiğini belirtirken, “Aramızda güzel bir rekabet var. Onlar gol atınca ben, ben gol atınca mutlu oluyor. Ben de oynamak istiyorum. Onlarda oynamak istiyor. Tabi ki son karar her zaman hocamızın” dedi.

01 Ara 2017 - 11:03 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - sen gerçekten iyi bir golcüsün sana da sıra gelecek ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Aralık 11:03