Beklere bak!

Pereira asist yapıyor, Novak atıyor…

Trabzonspor’un sağ ve sol bekleri sezona iyi bir başlangıç yaptı. 8. haftası geride kalan Süper Lig’de Pereira ve Novak hem asit hem de golleri ile alkış alıyor. 34 yaşındaki Portekizli oyuncu Pereira, 8. hafta sonunda 4 asistle kendi alanında skora en fazla katkı yapan oyuncu olurken, sol bek Novak ise attığı 2 gol ile ön plana çıktı. Geçtiğimiz sezonu 3 asistle tamamlayan Pereira, bu sezon 8. haftada 4 asiste ulaşırken, gecen sezon 15 maçta 3 gol atan Novak ise şimdiye kadar 2 gole imzasını koydu.

09 Eki 2018 - 11:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

baksoy - bir taraftar olarak ne kötü bir demeç sermişsin be kardeşim abdulkadir ve yusuf ayarında kaç tane yıldız var ülkemizde ? o demeci tekzip edici bir demeç vermende fayda var ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ekim 11:36
02

TUNCAY ŞİŞMAN - yusuf ve abduş utaniyordur sanirim Allahin kazmalarini yildiz yaptik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ekim 11:36
01

TUNCAY ŞİŞMAN - beklerle; yusuf ve abdülkadir'in ne alakası var !!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ekim 11:36