Behlül için Juventus markajı

İtalyan basını genç oyuncunun takip edildiğini yazdı.

Juventus, Trabzonspor'un genç yıldız adayı Behlül Aydın'ı takibe aldı. Son dönemlerde İtalyan ekipleri rotayı Türkiye’ye çevirirken Trabzonspor’un genç yıldız adayı Behlül Aydın’ın da İtalyan devi Juventus’un radarına takıldığı belirtildi. Sporx’in haberine göre Juventus, genç oyuncuyu bir süredir takip ediyor.

Behlül Aydın'ın şu anda 5 milyon euro bonservis bedeli ödenerek transfer edilebileceği iddia edilirken, Juventus'un bu transferi Sassuolo ile birlikte yapabileceği vurgulandı. Haberde, Sassuolo'nun ilk olarak Behlül Aydın'ı alacağı, daha sonra da Juventus'a satabileceği öne sürüldü.

25 Haz 2019 - 11:19 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.