Başkan milli maç aldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, günebakış aracılığı ile müjdeyi verdi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’ndan Milli maç müjdesi… Trabzon’un spor kenti olduğunun söyleyen Zorluoğlu, Ulusal ve Uluslararası bazı organizasyonların Trabzon’a alınabilmesi için çaba sarf edeceklerinin altını çizdi. Zorluoğlu, bu doğrultuda ilk adımı attığını belirtirken, “Voleybol Federasyonu’ndan bir dostumla görüştüm. 8 Haziran’da oynanacak olan milli maçı bize verdiler. Burada inşallah çok güzel bir organizasyon yaparız. Ve böyle bir Milli maçla şehre farklı bir hava getiririz. Belki milli maç öncesi spor salonunun önünde gençlere yönelik bir organizasyonumuz olur. Böyle bir canlılık olacak… Küçük dokunuşlar bunlar. Ama ilk organizasyonumuzu 8 Haziran’da yapacağız, o netleşti. Sadece tek maçlar değil, şampiyonalar yapma noktasında elimden gelen gayreti göstereceğim. Bu bizim spora bakış açımızdır” dedi.

11 Nis 2019 - 11:28 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.