Başkan Ağaoğlu'ndan canlı yayında Burak açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Burak Yılmaz olayı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu TRT Spor'daBursaspor karşılaşmasında yaşanan Burak olayına dair açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu, "Görüntü olarak baktığımızda bize kulübümüze de yakışmayan Burak’a yakıştıramadığım. Sebepsiz yere gündem yaratan. 2-3 şiddetinde krize dönüşen bir olay. Almış olduğumuz kararı eleştirenler, ağır yada hafif bulunlar var. Trabzonspor gibi büyük bir kulübün başına geldiğiniz zaman burada kişilerin düşüncesi ikinci plana gider. Burada kulübün doğrularını yapmak zorundasınız. Bu alınan karar bazılarını mutlu bazılarını mutsuz etti. Bu da son derece doğal. Yönetimde oy birliği ile alınan bir karar. Ben onların almış oldukları karar doğrultusunda bir karar aldım. Burak2ta ben çok üzgünüm yapılmaması gereken bir şeydi. Kazanma hırsız enerjisiyle tepki gösterdim. Çok üzgünüm. Yönetimin vereceği her türlü karara saygılıyım dedi." dedi.

07 Kas 2018 - 15:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Oflu Ömer - acaba bu olayın sorumlusu olan ünal karamana ne ceza verebileceksiniz birde onu görelim başkan.o zaman adalet yerini bulmuş olur.trabzonspora geldiği günden beri takım olgusunu oturtamamış birini görmemezlikten gelmeyin.birde ünal karamanı sorgulayın bakalım.o zaman yaptığınız işlerin doğruluğu ortaya çıkacaktır.haydi başkan görelim bakalım.ne kadar cesaretin var.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 15:36