Başakşehir analizi

Çalımbay bu kez Başakşehir için Fenerbahçe maçına gitti

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında oynanan Medipol Başakşehir-Fenerbahçe mücadelesini Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da takip etti. Süper Lig’in 22. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Medipol Başakşehir maçı öncesinde rakibini izleyen Çalımbay’ın sık sık notlar aldığı belirtildi. Hatırlanacağı üzere Çalımbay, daha önce de Trabzonspor’un Kayseri ile oynayacağı maç öncesinden Fenerbahçe-Kayserispor maçını yakından takip etmişti.

13 Şub 2018 - 11:05 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

yasar - çalımbay biraz cesaretli olsa şu an 6-8 puan yukarıdaydık. nedir bu hocalardan çektiğimiz.?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Şubat 11:05
02

baksoy - rıza hocanın bero ve kuçkayı neden oynattığını göstermiş oldukları sıfır katkıları da dikkate aldığımızda anlayamıyoruz ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Şubat 11:05
01

baksoy - analize gerek yok adam gibi bir takım sahaya sürülsün bu takım başakşehiri yener ? bu takımda bero , uğur , n.doye , duruca , kuçka olmasın yeter ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Şubat 11:05