Bana kalsa hepsini gönderirim

Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, iç transferde oyuncu tutmaya sıcak  bakmadığını ifade etti

Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, iç transferde oyuncu tutmaya sıcak bakmadığını ancak teknik adam Metin Diyadin’in raporu nedeniyle bazı isimlerle yeniden anlaşacaklarını ifade etti. Geride kalan sezonun ikinci yarısında büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını ifade eden Başkan Bozbağ, “Yaşadıklarımı bir ben bilirim, bir de Allah. Şunu net söyleyebilirim ki geçen sezonun kadrosunda yer alan oyuncuların tamamına kırgınım. Bana kalsa 25 oyuncunun 25’ini de gönderirim ama hocamız Metin Diyadin böyle olsun istemiyor” dedi. 2018-2019’un bitiminde görev sürelerinin dolacağını ifade eden Başkan Bozbağ, “Son senemizde bugüne kadar kimsenin başaramadığını başarmak istiyoruz. Ben bunu söylediğimde ve de gerçekleştiremediğimizde sosyal medyacılar hemen ortaya çıkıyor. Kaliteli bir kadro oluşturacağız ve gidebileceğimiz en iyi yere kadar gitmeye çalışacağız. Yetenek kadar karakter de çok önemli. Her ne yaşanırsa yaşansın ben karşımda adam görmek isterim. Olumlu ya da olumsuz ne olursa olsun önemli olan adam olmak” diye konuştu. Ali AKTEN

07 Haz 2018 - 11:49 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.