‘Bana git’ dediniz... O halde buyurun

Ve Usta noktayı koydu:

BIRAKIYORUM! EKİBİNİ TOPLADI

Trabzon’da 7-8 Nisan’da yapılacak olağanüstü kongre öncesi camianın önemli isimleri dün ‘kriz toplantısı’ yaparken adaylık konusunda kararını henüz açıklamayan Başkan Muharrem Usta da birlik adı altındaki toplantıya katılmayarak dün ekibi ile kritik bir zirve gerçekleştirdi. Usta toplantıda yöneticilere, “Şu anda birlik adı altında toplananlar ‘bana bırak, git’ diye çağrı yapıp, günlerdir bırakmamız için her şeyi yaptılar. Tamam bıraktım, buyursunlar o zaman” dedi.

RESMEN AÇIKLIYOR

Ekonomik krizdeki Trabzonspor’u ayakta tutmak için çalışan Usta’nın, sürekli yönetim içi ve dışından kendisini yıpratanlara karşı, “Bırakıyorum. Madem siz bu ağır yükün altından kalkabileceksiniz, işte kongre kararı aldık, çıksınlar ortaya” diyerek yönetici arkadaşlarına kararını açıkladığı belirtildi. Usta’nın bugünkü Malatya maçı sonrası ya da yarın basın toplantısı düzenleyerek, süreci anlatıp aday olmayacağı kararını resmen duyuracağı ifade edildi.

18 Mar 2018 - 11:21 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Cevdet - bu karara en cok galatasaray sevinecek cünkü seneye yusuf , abdülkadir , okay vs. ts den alirlar. istifa diye bagiran taraftarlar ise bu takimi bir daha göremez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 11:21