Bana Babel lazım!

Trabzonspor Teknik Direktörü Çalımbay, Başkan Usta’ya raporunu sundu…

Trabzonspor’da beklenen zirve dün gerçekleşti… Teknik Direktör Rıza Çalımbay dün İstanbul’da Başkan Muharrem Usta ile bir araya gelirken takımın son durumunu, alınmasını ve gönderilmesini istediği oyuncuları masaya yatırdı. İkilinin zirvesinde ligin ikinci yarısında şampiyonluk yaşının içinde olmak için öncelikli olarak takımdaki mutsuz oyuncular ile yolların ayrılması gerektiğinin alçını çizen Çalımbay’ın, “Volkan ve Bongonda için gelen teklifleri değerlendirebilirsiniz” dediği öğrenildi.

Sosa, Kucka, Castillo gibi kaliteli oyuncuların devre arası kampında çok daha iyi seviyeye geleceğinin de altını çizen Çalımbay, transfer istediği mevkileri de başkan Usta’ya sundu. Çalımbay’ın imkanlar dahilinde 2 transfer yapmaları gerektiğini, bu oyuncuların da savunma ve kanat bölgelerine olması gerektiğinin altını çizdiği öğrenildi. Takımı üçüncü bölgeye taşıma noktasında yaşanan sakıntıyı iyi bir kanat oyuncusu ile giderebileceklerini de söyleyen Çalımbay’ın, Beşiktaşlı Rayn Babel’i örnek vererek, “Bana onun gibi takımı ileri taşıyan, gol atan kanat oyuncusu lazım” dediği öğrenildi. Bu sezon 16 lig maçında forma giyen Babel, 7 gol atıp, 2 asist yaptı.

Çalımbay’ın, yardımcıları aracılığı ile izlettiği kanat ve savunma oyuncularının isimlerini de başkan Muharrem Usta’ya sunduğu belirtildi. Arjantinli oyuncu Mas’ın durumuna göre de bu mevki için 2-3 isim üzerinde duran Çalımbay’ın, bütün sorunların hazırlık kampına kadar bitirilmişini istediği de öğrenildi. Çalımbay’ın iç disiplin için ikinci yarıda uygulanmasını istediği istedi ceza sistemini de başkan Usta ile paylaştığı ve en kısa zamanda uygulamaya konacağı bilgisine ulaşıldı.

31 Ara 2017 - 10:44 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.