Bak işte yükseliyor ‘FIRTINA’

Trabzonspor zirveye koşar adım ilerliyor

Konya’yı da yıkıp üst üste 3.galibiyetini alan Trabzon’un havası süper... Yeniden zirve ateşini yakan bordo-mavililer’de Karaman, “Takımdaki müthiş ruh güzel geleceğin habercisi” dedi

Trabzon’un havası süper. Ligde evinde Konyaspor’u farklı bir skorla devirerek üst üste üçüncü galibiyetini alan bordo-mavililer, yeniden zirve ateşini yakarken, camiayı ve taraftarını da mutlu ediyor. Konya galibiyeti ile süper havasını sürdüren Trabzonspor’da kazanılan son üç maçtaki yüksek kazanma azmi ve futbol da gelecek adına umut veriyor. İşte bu güzel tabloda Karaman, özellikle takım içerisindeki müthiş birlik beraberliğe vurgu yapıyor.

YÜREKLERİYLE OYNADILAR

Konyaspor maçında birçok oyuncusunun sakat ve hasta olduğunu ancak hepsinin ‘bu maçta takımı yalnız bırakamam. Oynayacağım hocam’ dediğini ifade eden Karaman, “Böyle bir karakter bizim asıl kazanımımız. Çünkü yerlisi-yabancısı böyle bir karakterde oyuncularla başarı mutlaka gelir. Konya maçında da karakterli oyuncuların yürekli mücadelesi ile kazandık. Maç kazanmak kadar kazandığımız bu ruh güzel günlerin habercisi” dedi.

10 Ara 2018 - 11:19 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - ikinci devre bir stoper bir ön libero ile bu takım şaha kalkar ? tut tutabilirsen ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 11:19