Bacca da geliyor!

Trabzonspor, Kucka ile birlikte Milan’ın süper golcüsü için de atağa kalktı

Kucka’nın transferinde mutlu sona ulaşan bordo-mavililer, Milan’dan Bacca için de pazarlık yaptığı ve işi bitirmek üzere olduğu belirtildi. Bacca’yı da Kucka gibi Trabzon bir yıl daha kiralanacak

USTA GİZLİCE İTALYA’DA

Trabzon, Bacca’yı da bitiriyor. Bordo-mavililer, Milan’dan Slovak ’10 numara’ Kucka’nın işini bitirirken, bu transfer görüşmelerinde aynı takımdan Kolombiyalı süper golcü Carlos Bacca için de pazarlıkların yapıldığı ortaya çıktı. Başkan Muharrem Usta’nın Kucka’nın yanı sıra Bacca için de geçtiğimiz hafta sonu ani bir kararla İtalya’ya uçarak, Milan ile yapılan pazarlıklara dahil olduğu ve transferde çifte bombanın patlamaya yakın olduğu öğrenildi.

MUTLU SON YAKIN

Milan’ın yeniden yapılanma için kadroyu revize etmesi nedeniyle Trabzonspor’un Kucka’nın yanı sıra Bacca için de yaptığı görüşmelerde anlaşmanın yakın olduğu ifade edildi. Bordo-mavililerin iki oyuncuya kiralama bedeli olarak toplam 4 milyon EURO vereceği, oyuncularında yıllık 2.5 milyon EURO alacağı ifade edildi. Usta’nın Bacca transferini de Kucka ile birlikte bu hafta içerisinde bitirip, Trabzonspor’un iki bölgesini de Milan’ın yıldızları ile güçlendirmeyi amaçladığı ifade edildi.

Nurgül GÜNAYDIN

19 Haz 2017 - 13:31 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.