Babası neydi ki?

Asbaşkan Alp, Bitigen’e tepki gösterdi “Biz hakemin zeki, çevik ve ahlaklısını severiz” dedi.

Hakemlerin eyyamcılığından yakasını bir türlü kurtaramayan Trabzonspor’da Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp de tepkisini ortaya koydu. Atatürk’ü anan ve onun sözüyle mesaj veren Alp, “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' diyor ya, biz de hakemin zeki, çevik ve ahlaklısını severiz. İnsanları biraz hizana davet ediyoruz. Ben içimden geçenleri söylersem televizyon kapanır, ben de ceza yerim. En iyisi ben bir şey söylemeyim. Yazık günahtır” dedi.

Sosa ve Parmak’ın pozisyonları için de konuşan Alp, “Otursunlar ve seyretsinler eğer ‘haklıyız’ diyorlarsa söylenecek bir lafımız yok. Sosa'nın pozisyonuna kırmızı kart vermiyorlar. Bu kurullar farklı mı işliyor? Sosa'nın pozisyonunda taammüden adam öldürme var. Parmak'ın pozisyonunda ise sarı kart var. Topa müdahale ediyor. Sonra da ayağını çekmeye çalışıyor ama basıyor. VAR seni çağırsın kırmızı kartı ver. VAR sistemi niye var. Bunun babası ney diki bu ne olsun ne diyeyim yani" dedi.

12 Kas 2019 - 10:37 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

mulla balaban - türkiyede hakemlik babadan oğula ,toruna kadar sülale boyu bir iş , bir meslek haline geldi güzel rant var bunlar buralara oturmuşlar sülale boyu devam diyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 10:37
01

İhsan varlıbaş - Cem Papilla, Bülent Demirlenk Serdar Tatlı gibi Trabzon u biçen ve şampiyonluklarını önüne engel olan, son maçlarında Trabzonsporu katletip hakemlik hayatlarına son veren hatırladığım hakemler.

Son yıllarda Bülent Yıldırım Eskişehir Trabzon maçında verilmeyen nizami golde oda görevini aslanlar gibi yerine getirdi

Abduökadir Bitigen, Halil Umut Meler, Alper Ulusoy gibi........ TRABZONSPORU, maçlarını yönetip en az üç beş maç ceza alan hakemler, Daha doğrusu Trabzonsporu doğrayan hakemler neden ceze alıp diğer haftalarda yönetemediği maç üçreyinden mahrum kalkıyorlar yoksa mahrum kaldığı üçreti başkaları mı kat kat onlara ödüyor var hakemleri sizler dahil Halis Özkayya sende dahil.

Yöneticilere sesleniyorum bu konu gözünüzden mi kaçtı. Kaçmadıysa neden dile getiriyorsunuz niçin Trabzon maçını yönettikten sonra maç yönetmene cezası alıyorlar isteyerek gönüllü mü görev alıyorlar, bu konuları dile getiriyorlar, aynı şekilde Trabzon medyasında merak ediyorum, ve açıklama bekliyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 10:37