Ayrılık kaçınılmaz oldu!

Trabzonspor’da yönetim Yusuf Yazıcı için tüm şartları masaya yatırdı.

Trabzonspor’da bütün yollar Yusuf Yazıcı ile ayrılığa çıkıyor… Fransız ekibi Lille’nin genç yıldız ile anlaşmasının ardından bordo-mavili yönetimin son kararı beklenirken genç oyuncu ile yolların ayrılmasının her iki taraf için de en doğru tercih olacağı görüşü seslendiriliyor. Yusuf’un kalması ve olası bir kötü süreçte hedef olabileceği öngörüsünde bulunan bordo-mavili kurmayların bu nedenle genç oyuncu için şartları masaya yatırdığı öğrenildi.

Bordo-mavili kurmayların Yusuf’un da tavrı nedeniyle ilk planda Lille’nin 15 milyon euroluk teklifi arttırmasını isteyeceği ve ortaya çıkacak olan tabloya göre hareket edeceği öğrenildi. Fransız ekibinin 15 milyon euroluk teklife bonuslar ile birlikte 2 milyon euroluk ek yaptığı ve teklifini 17 milyon euroya çıkarttığı konuşuluyor. Lille ayrıca Yusuf’un bir sonraki satıştan da yüzde 15 yapı Trabzonspor’a verip teklifi daha cazip hale getirme kararı aldığı da öğrenildi.

16 Tem 2019 - 11:24 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.